Permanente make-up

Dag en nacht perfect verzorgd!

Elk moment van de dag er verzorgd uitzien? PMU maakt dit mogelijk! ’s Morgensvroeg of na een bezoek aan het zwembad hoeft u zich nooit meer ongerust te maken over uw make-up. Met PMU straalt uw gezicht altijd!
Hoe werkt het?

Met een steriele naaldmodule wordt de pigmentatie ondiep in de bovenste huidlaag aangebracht. Hiermee worden correcties en/of verfraaiingen aangebracht aan lippen, ogen en wenkbrauwen. Onze manier van werken, de pigmenten en de materialen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen van onder andere de GGD en de Voedsel en Waren Autoriteit. Daarnaast is MOOI in het bezit van een geldige GGD-vergunning.

Permanente make-up blijft 1 tot 3 jaar mooi (afhankelijk van de kleur, plaats en leeftijd) en zal vervolgens langzaam vervagen. Wanneer de gewenste kwaliteit dusdanig is afgenomen, kunt u het weer bij laten werken. Meestal zijn twee of drie behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

*De nabehandelingen zijn bij de prijs inbegrepen.

PMU is geschikt voor mensen die:
  • geen of weinig wenkbrauwen hebben
  • moeite of geen tijd hebben zich op te maken
  • geen haar meer hebben (bijv. door ziekte)
  • contactlenzen of een bril dragen
  • veel aan sport doen
  • allergisch zijn voor normale make-up

Voorafgaand aan de behandeling vindt er een intakegesprek plaats en heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen. Aan het begin van de behandeling wordt met potlood getekend, om de juiste vorm en kleur te bepalen. Vervolgens wordt een verdovende crème aangebracht zodat de pigmentatie kan beginnen.

Wenkbrauwen

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauw wordt met PMU volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en daardoor bijna geen wenkbrauwen meer? PMU maakt uw gezicht weer compleet!

Eye-liner

Permanente eyeliner geven uw sprekende ogen op ieder uur van de dag. Uitermate geschikt voor mensen die geen oogpotlood of gewone eye-liner kunnen verdragen.

Heeft u vragen over permanente make-up? Neem dan contact met mij op! Ik kan uw vragen beantwoorden, adviezen geven en hopelijk helpen bij uw keuze.

 

Prijslijst permanente make up

PMU wenkbrauwen 275,00
PMU lippen 275,00
PMU eye-liner boven of onder 150,00
PMU eue-liner boven en onder 250,00
Alle behandelingen zijn inclusief 2 nabehandelingen (indien nodig). Voor het bijwerken van bestaande PMU gelden speciale tarieven, informeer naar de mogelijkheden.

 

Veelgestelde vragen

Is permanente make-up pijnlijk?
Pmu is niet geheel gevoelloos, maar over het algemeen wordt het niet als pijn ervaren. De huid wordt voor de behandeling verdoofd met emla-creme. Deze creme moet u zelf bestellen bij de huisarts en ophalen bij de apotheek.

Is permanente make-up hetzelfde als tatoeëren?
Het principe lijkt op elkaar. Bij beiden wordt d.m.v. een naald pigment in de huid gebracht, maar de diepte van aanbrengen, apparatuur, samenstelling van pigmenten en technieken zijn totaal verschillend.

Wat is een informed consent?
Dit is een lijstje met vragen die we samen doornemen voor het begin van de behandeling. De vragen hebben vooral met uw gezondheid te maken. Met uw antwoorden kan de juiste keuze gemaakt worden om de behandeling zo spoedig mogelijk te laten verlopen.

Pakt permanente make-up bij iedereen even goed?
Helaas niet. Doordat pmu in de lederhuid geplaatst wordt, vervaagt het naar verloop van tijd. Vier dagen na de pigmentatie is de huid lichter, doordat de opperhuid, ook vol met pigment, zal afstoten. Sommige mensen hebben amper afstoot, bij anderen is dit meer dan 50%. Dit kan te maken hebben met aanleg, een dunne huid, veel roken en alcohol- of medicijngebruik. Ook wanneer de huid veel bloedt tijdens de behandeling, pakt het minder goed. Over het algemeen is het resultaat na 2 behandelingen goed, maar bij sommige mensen zijn meer behandelingen nodig.

Hygiëne
Om hygiënische redenen mag gedurende twee weken na de behandeling niet worden gezwommen of in de sauna, houdt daar rekening mee.

Bloeddonor
U mag weer bloed geven vanaf 6 maanden na het laten aanbrengen van pmu.

Ik heb een streep als wenkbrauw, kan ik bij u de haartjes techniek krijgen?
Dat ligt eraan hoe de pigmentatie er nu uitziet. Tijdens een intake gesprek kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Wat als mijn permanente make-up te licht wordt?
Het wordt in de loop der tijd vooral lichter door invloed van uv-licht. De nabehandeling is om deze reden aan te raden na 1-1,5 jaar.

 

Masterclasses-PMU-Hulscher

BRUIDSARRANGEMENT

Uw trouwdag is waarschijnlijk de mooiste, meest bijzondere dag van uw leven. Zet uzelf daarom volledig in de spotlights met het bruidsarrangement.

MOOI © 2018 | Alle rechten voorbehouden