Over mij

Van top tot teen in goede handen

MOOI biedt u een breed scala aan behandelingen, uiteraard helemaal afgestemd op uw wensen en huidtype. Van het modelleren van uw wenkbrauwen, tot een complete lichaamsbehandeling. Met de beste behandelmethodes, kennis en kunde ervaart u een professionele aanpak.

Al sinds 1996 ben ik, Leontine Bakker, gediplomeerd schoonheidsspecialiste! Vervolgens heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende cosmeticabedrijven. In 2006 ben ik van start gegaan met mijn eigen salon.

In de afgelopen jaren heb ik heel wat trainingen en cursussen gevolgd en dat doe ik nog steeds, om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zo heb ik bijv. mijn visagie diploma en de opleiding voor permanente make-up behaald. Dit alles omdat de cosmeticawereld nooit stil staat en er altijd wel weer nieuws te leren valt. Graag ontvang ik u in mijn salon om u alles te vertellen over de behandelingen en producten.

Tot ziens bij MOOI!

Voor elke gelegenheid kunt u bij MOOI uw make-up laten verzorgen.

Heeft u een speciale gelegenheid waarvoor u er tip top uit wilt zien? Passende make-up mag dan natuurlijk niet ontbreken! Gebruikmakend van de juiste make-up tools en advies, laat u met een geweldige look een onvergetelijke indruk achter.

MOOI © 2018 | Alle rechten voorbehouden