Harsbehandelingen

POPULAIRE MANIER VAN TIJDELIJKE HAARVERWIJDERING

Harsen is het weghalen van ongewenst haar met gebruik van was. Harsen biedt veel voordelen. Zo is, in tegenstelling tot scheren, een harsbehandeling slechts éénmaal in de vier à zes weken nodig. De haartjes worden met wortel en al verwijderd, met als gevolg dat haartjes niet alleen minder snel terugkomen, maar ook minder stug zijn.
Voorbereiding behandeling

Voor de eerste behandeling scheert u zich één tot twee weken niet (afhankelijk van uw haargroei), zodat de haartjes een lengte hebben van circa een halve centimeter. Om de behandeling zo goed mogelijk te laten verlopen vragen we u de dag dat u zich laat harsen geen bodycrème te gebruiken. Daarnaast kunt u voor het tegengaan van ingegroeide haren uw huid twee à drie dagen van tevoren (zachtjes) scrubben.

We gebruiken de juiste producten om de behandeling zo goed en pijnloos mogelijk te laten verlopen. Maar het is mogelijk dat de eerste keer wat pijnlijk is. Na de behandeling brengen we verzorgende middelen aan om de huid te kalmeren en te verzorgen.

Prijslijst

Bovenlip of kin 9,50
Bovenlip en kin 15,50
Bovenlip, kin en wangen 20,00
Bikinilijn 16,00
Armen 16,00
Oksels 16,00
Onderbenen 26,50
Hele benen 39,50

Ontspan en geniet van de beste gezichtsbehandelingen

Bij MOOI heeft u de keuze uit het reinigen van de huid, het verbeteren van de huidconditie of gezichtsverzorging, allemaal afgestemd op uw wensen en huidtype.

MOOI © 2018 | Alle rechten voorbehouden