Deelbehandelingen

Kom stralend voor de dag

Een stralend gezicht zonder uren voor de spiegel? Dat kan met de losse deelbehandelingen van MOOI! (deelbehandelingen zijn zonder verdere behandeling per twee of meer te boeken).

Epileren

Tijdens het epileren wordt d.m.v. een pincet snel (overtollig) haar verwijderd met wortel en al, naar uw wensen of ons advies wordt de wenkbrauw in vorm gebracht.

Verven wimpers en/of wenkbrauwen

Een mooie natuurlijke wimper- wenkbrauw look? Verven is de optie! Bij een lichte kleur van de wimpers en/of wenkbrauwen is dit de ideale (tijdelijke) oplossing!

Hennabrows

De nieuwste trend op het gebied van wenkbrauwen is het verven met een substantie op basis van henna. Omdat hiermee niet alleen de haartjes maar ook de huid wordt geverfd, is het effect intenser en hoeft u niet meteen weer met potlood of poeder aan de slag. (dit extra effect blijft ongeveer 2 weken zichtbaar) op de haartjes blijft het 4 tot 6 weken zitten.

Semi permanente mascara

Met behulp van een vloeistof wordt er een laagje over uw wimpers gelegd, waardoor het lijkt alsof u mascara op heeft. Het enige verschil is dat dit 3 weken blijft zitten, zonder dat u er iets aan hoeft te doen! U kunt er zelfs mee douchen en zwemmen zonder dat het uitloopt. Ideaal voor als u op vakantie gaat.

Prijslijst

Epileren v.a. 12,00
Verven wimpers 13,50
Verven wenkbrauwen 8,50
Verven wimpers en wenkbrauwen 19,00
Verven wimpers tijdens gezichtsbehandeling 11,00
Verven wenkbrauwen tijdens gezichtsbehandeling 6,00
Wimperpermanent 32,50
Milia of comedonen verwijderen per 15 min. 10,00

Populaire manier van tijdelijke haarverwijdering

Harsen biedt veel voordelen. In tegenstelling tot scheren is een harsbehandeling slechts éénmaal in de vier à zes weken nodig.

MOOI © 2018 | Alle rechten voorbehouden